Large stoptrgovini screen 01

Stručnjak ste koji želi unaprijediti svoja znanja? Smatrate da bi Vam bila korisna dodatna znanja u području trgovanja ljudima?

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu i Udruga za podršku žrtvama i svjedocima organiziraju stručnu online konferenciju "Stop trgovini - 116!" o problemu trgovanja ljudima. Konferencija je besplatna, a bit će organizirana putem online platforme Zoom.

Održat će se 31. kolovoza od 10.00 do 15.00 sati, a program možete pogledati u prilogu. 

Broj mjesta je ograničen, a konferencija će biti prijavljena nadležnim komorama te će te za sudjelovanje na istoj dobiti Certifikat!

 

Način prijave: 

Kako biste prijavili sudjelovanje na konferenciji, potrebno je ispunjenu prijavnicu poslati najkasnije do 25. kolovoza 2020. godine na e-mail kristina@cnzd.org  Slanjem navedene prijavnice dajete suglasnost organizatoru konferencije da obrađuje Vaše podatke za potrebe dostave prijava nadležnim Komorama i podnošenja izvješća nadležnom Ministarstvu. Više o procedurama zaštite osobnih podataka možete pronaći na našoj službenoj stranici.

 

Napomena:

Konferencija će se organizirati u okviru projekta "Stop trgovini - 116!" kojeg je financijski podržalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

Opći cilj projekta je: Informiranje i senzibiliziranje javnosti o problemu trgovanja ljudima provedbom edukativnih i promotivnih aktivnosti namijenjenih općoj populaciji građana na području Osječko – baranjske, Vukovarsko – srijemske, Brodsko – posavske, Požeško – slavonske, Virovitičko – podravske i Grada Zagreba.

Autor

Tena

Datum

24.07.2020.

Vezani projekti

Partneri

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima

Dokumenti