Large 3

U travnju započinje provedba projekta „USMJERi se! – uključeni, sposobni, mladi, jedinstveni, educirani i ravnopravni! (UP.02.2.2.06.0260)“

U okviru Poziva za prijavu projekata u području Širenja mreže socijalnih usluga u zajednici – Faza I, Centru za nestalu i zlostavljanu djecu odobren je projekt " USMJERi se! – uključeni, sposobni, mladi, jedinstveni, educirani i ravnopravni! (UP.02.2.2.06.0260). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020). Posredničko tijelo razine 1 je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a Posredničko tijelo razine 2 je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Projekt je prijavljen u partnerstvu s Osnovnom školom Darda, Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, udrugom Projekt građanske demokratske inicijative i Romskim resursnim centrom.

Svrha projekta je: širenje mreže socijalnih usluga na području Osječko – baranjske županije kroz otvaranje poludnevnog boravka u školi za djecu i mlade s problemima u ponašanju, formiranje multidisciplinarnog mobilnog tima i pružanje usluge psihosocijalnog savjetodavnog rada djeci, mladima i njihovim obiteljima te edukacija stručnjaka koji s navedenim skupinama rade čime se doprinosi razvoju specifičnih znanja i vještina svih uključenih, unaprjeđenju kvalitete života ciljnih skupina i povećanju njihove uključenosti u društvo.

Ciljne skupine:

  1. Djeca i mladi u riziku i s problemima u ponašanju te članovim njihove obitelji
  2. Stručnjaci koji rade s djecom i mladima s problemima u ponašanju
  3. Volonteri

Predviđeno trajanje projekta je od 1. travnja 2020. godine do 31. ožujka 2022. godine

Program se provodi na području Osječko – baranjske, Virovitičko – podravske, Požeško – slavonske, Brodsko – posavske i Vukovarsko – srijemske županije.

Kontakt osoba:

Kristina Krulić Kuzman

Stručni suradnik – psiholog i voditelj projekta

E mail: kristina@cnzd.org

 

www.esf.hr  |  www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu.

 

Trajanje projekta

01.04.2020. - 31.03.2022.

Suradnici projekta

Thumb 20200421 104202 Iva Vidanec
Thumb kristina gvozdi Kristina Vinković
Thumb vanja Vanja Šokić
Thumb kristina Kristina Krulić Kuzman
Thumb tena Tena Brkić
Thumb dsc03837 Matej Žižanović

Partneri

Romski resursni centar
Centar za socijalnu skrb Beli Manastir
Osnovna škola Darda
Projekt građanske demokratske inicijative P.G.D.I.