Large webinari fbcover 01nastavnici

Webinar za nastavnike! TERMINI PONEDJELJAK, 23. STUDENOGA 2020. U 10:00 ČETVRTAK, 26. STUDENOGA 2020. U 18:00

Imate osjećaj da se premalo pažnje i važnosti pridaje utjecaju nastavnika u radu s djecom i mladima? 👧👩‍🎓👨‍🏫
Pitate se kako prenijeti znanje djeci i mladima, a istovremeno uvažavati i izazove s kojima se oni susreću usred ove „nenormalne“ situacije? 🙋‍♀️🙋‍♂️
Vodi li sustav računa o zaštiti mentalnog zdravlja svojih djelatnika? 🏫
📢📢📢Ukoliko želite saznati više o ovoj temi i važno vam je posvetiti pažnju zaštiti svog mentalnog zdravlja kako biste bili uspješniji na osobnom i profesionalnom planu, pozivamo Vas da sudjelujete u našem webinaru.
Webinar je namijenjen svim nastavnicima. Cilj webinara je razgovarati o važnosti zaštite mentalnog zdravlja odgojno – obrazovnih djelatnika i utjecaju istog na rad s djecom i mladima. Cilj webinara je pružiti pomoć i podršku nastavnicima u svladavanju svakodnevnih izazova te im dati korisne alate i tehnike kako bi bili uspješniji u svakodnevnom radu s djecom i mladima.
🔴 Trošak sudjelovanja na webinaru iznosi 100,00 kuna.
 
O WEBINARIMA
Webinare organizira Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, organizacija civilnog društva koja djeluje već gotovo 15 godina na području cijele Hrvatske s glavnim ciljem promicanja i zaštite prava i interesa djece i mladih. Webinare provode stručni djelatnici Centra za nestalu i zlostavljanu djecu – psiholozi, socijalni radnici i socijalni pedagozi koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu s djecom, mladima i obiteljima.
💻 Za webinare ćemo koristiti platformu Zoom. Prije početka webinara, a po izvršenoj uplati, primit ćete potrebne podatke za ulazak u virtualnu sobu u vrijeme održavanja webinara. Ukoliko se do sada niste koristili navedenom platformom, molimo Vas da nas o istome obavijestite prilikom registracije kako bismo Vam mogli poslati detaljne upute za korištenje Zoom platforme.
 
UPUTE ZA PRIJAVU
Prijave se zaprimaju isključivo putem e-maila: info@cnzd.org 🛑
Nakon zaprimljene prijave, Tim Centra za nestalu i zlostavljanu djecu poslat će Vam daljnje upute za uplatu troškova webinara te ćete biti dužni dostaviti potvrdu o uplati troškova webinara i ispunjenu prijavnicu za sudjelovanje.
Webinar se plaća unaprijed i povrat novca nije moguć, kao niti naknadno slušanje webinara, , stoga Vas molimo da nas u slučaju bilo kakvih poteškoća s pristupanjem virtualnoj sobi pravovremeno obavijestite na kontakt telefone ili e-mail adrese koje ćete dobiti prilikom prijave.
 
🧡💛💚💙💜🤎🖤
Hvala Vam što ste odlučili sudjelovati na našem webinaru!
Vašim sudjelovanjem niste samo stekli nova znanja i vještine koje će vam biti korisne na osobnom ili profesionalnom planu, već ste i financijski podržali 100 djece i mladih u riziku i s problemima u ponašanju na području 5 slavonskih županija s kojima djelatnici Centra svakodnevno rade.
Kroz naše programe i usluge omogućavamo im pomoć u učenju, psihosocijalnu pomoć i podršku, topli obrok, školski pribor, sanitarne i higijenske potrepštine te odjeću i obuću. Više o našim aktivnostima možete pronaći na našoj internet stranici www.cnzd.org te preuzeti besplatne materijale i alate koji Vam mogu biti korisni u budućnosti. Pozivamo Vas da posjetite i našu besplatnu platformu www.sini.hr i steknete dodatna znanja iz područja sigurnosti i zaštite djece i mladih na internetu – platforma je namijenjena djeci, roditeljima, nastavnicima i stručnjacima. 

Autor

Kristina

Datum

04.11.2020.