Large webinari fbcover 03stru njaci

Webinar za stručnjake! Termini UTORAK, 17. STUDENOGA 2020. U 09:00 PETAK, 20. STUDENOGA 2020. U 17:0

Imate li iskustva u radu s djecom s problemima u ponašanju? 👦👧
Jeste li se u svom radu već susreli s djetetom za koje ste pomislili „njemu nema pomoći“? 🤷‍♀️
Imate osjećaj kao da znanja i vještine koje ste do sada stekli ponekad nisu dovoljni da uspostavite odnos s djetetom ili mladom osobom koja se ponaša na neprimjeren način? 😓 😤😥
Ukoliko želite dobiti konkretne smjernice, alate i tehnike za rad s djecom i mladima s problemima u ponašanju od stručnjaka koji to rade već godinama, 📢 pozivamo Vas da sudjelujete u našem webinaru. 🎮🎲⛏🔑
Webinar je namijenjen stručnjacima koji se u svom radu susreću s djecom i mladima s problemima u ponašanju, a koji imaju osnovna znanja iz komunikacijskih vještina.
Webinar uključuje teorijski i praktični dio i rad u malim grupama te se očekuje aktivan angažman sudionika i rad na konkretnim primjerima iz prakse.
Cilj webinara je unaprijediti znanja i vještine stručnjaka za kvalitetniji savjetodavni rad s djecom i mladima s problemima u ponašanju.
🔴 Trošak sudjelovanja na webinaru iznosi 150,00 kuna.
 
O WEBINARIMA
Webinare organizira Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, organizacija civilnog društva koja djeluje već gotovo 15 godina na području cijele Hrvatske s glavnim ciljem promicanja i zaštite prava i interesa djece i mladih. Webinare provode stručni djelatnici Centra za nestalu i zlostavljanu djecu – psiholozi, socijalni radnici i socijalni pedagozi koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu s djecom, mladima i obiteljima.
Webinari su usmjereni na usvajanje specifičnih znanja i vještina te uključuju konkretne materijale, alate i tehnike za rad s djecom i mladima.
Webinari namijenjeni psiholozima, socijalnim radnicima i edukacijskim rehabilitatorima bit će prijavljeni nadležnim Komorama.
💻 Za webinare ćemo koristiti platformu Zoom. Prije početka webinara, a po izvršenoj uplati, primit ćete potrebne podatke za ulazak u virtualnu sobu u vrijeme održavanja webinara. Ukoliko se do sada niste koristili navedenom platformom, molimo Vas da nas o istome obavijestite prilikom registracije kako bismo Vam mogli poslati detaljne upute za korištenje Zoom platforme.
🎈Ukoliko želite da Vas obavještavamo o budućim radionicama i edukacijama, možete se prijaviti putem online prijavnog obrasca koji je naveden u nastavku. Prijavom dajete suglasnost da Vas elektroničkom poštom obavijestimo o sličnim edukacijama i aktivnostima Centra za nestalu i zlostavljanu djecu u budućnosti, a za koje procijenimo da bi Vas mogle zanimati.
 
UPUTE ZA PRIJAVU
Prijave se zaprimaju isključivo putem e-maila: info@cnzd.org 🛑
Nakon zaprimljene prijave, Tim Centra za nestalu i zlostavljanu djecu poslat će Vam daljnje upute za uplatu troškova webinara te ćete biti dužni dostaviti potvrdu o uplati troškova webinara i ispunjenu prijavnicu za sudjelovanje.
Webinar se plaća unaprijed i povrat novca nije moguć, kao niti naknadno slušanje webinara, , stoga Vas molimo da nas u slučaju bilo kakvih poteškoća s pristupanjem virtualnoj sobi pravovremeno obavijestite na kontakt telefone ili e-mail adrese koje ćete dobiti prilikom prijave.
 
🧡💛💚💙💜🤎🖤
Hvala Vam što ste odlučili sudjelovati na našem webinaru!
Vašim sudjelovanjem niste samo stekli nova znanja i vještine koje će vam biti korisne na osobnom ili profesionalnom planu, već ste i financijski podržali 100 djece i mladih u riziku i s problemima u ponašanju na području 5 slavonskih županija s kojima djelatnici Centra svakodnevno rade.
Kroz naše programe i usluge omogućavamo im pomoć u učenju, psihosocijalnu pomoć i podršku, topli obrok, školski pribor, sanitarne i higijenske potrepštine te odjeću i obuću. Više o našim aktivnostima možete pronaći na našoj internet stranici www.cnzd.org te preuzeti besplatne materijale i alate koji Vam mogu biti korisni u budućnosti. Pozivamo Vas da posjetite i našu besplatnu platformu www.sini.hr i steknete dodatna znanja iz područja sigurnosti i zaštite djece i mladih na internetu – platforma je namijenjena djeci, roditeljima, nastavnicima i stručnjacima.

Autor

Kristina

Datum

03.11.2020.